Waarom RAAD

Administratie en Jaarcijfers

waarom raadVoor iedere ondernemer is het voeren van een correcte administratie een wettelijke vereiste, waar de meeste ondernemers nou niet echt om staan te springen. Niet vreemd, want uw aandacht en interesse gaan voornamelijk uit naar zaken waar u het beste in bent en prettigste vindt om te doen.

Toch bent u als ondernemer volledig verantwoordelijk voor uw administratie en het reilen en zeilen van de onderneming. In de eerste plaats ten behoeve van uzelf, omdat ondernemen steeds weer betekent de juiste beslissingen nemen. Daarbij is het van het grootste belang dat u weet hoe uw onderneming er financieel en fiscaal voorstaat, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

RAAD De Ronde Venen neemt uw administratieve zorgen van u over, indien gewenst geheel of voor een belangrijk deel, zodat u zich volledig kunt richten op de kernactiviteit van uw onderneming. Naast een professioneel verzorgde administratie kunt u terugvallen op ervaren vakmensen die u met raad en daad bijstaan, ondersteunen en adviseren.

Fiscale zaken

Daarnaast vormt uw administratie de basis voor het nakomen van uw fiscale verplichtingen richting Belastingdienst. Denk hierbij aan uw aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, maar ook de omzetbelasting en eventuele loonhefingen indien u personeel in dienst heeft.

Kosten

waarom raadNatuurlijk bent u als ondernemer ook kritisch op de kosten. En terecht. RAAD De Ronde Venen biedt helderheid als het gaat om onze dienstverlening. In overleg met u als klant wordt een dienstenmix samengesteld die wij voor u uitvoeren tegen vaste prijzen in de vorm van een maandabonnement. Zodat u weet waar u aan toe bent en nare verrassingen achterwege blijven.

U kiest RAAD De Ronde Venen omdat u dan:

  • Bespaart op administratiekosten
  • Vaste prijs afspreekt
  • Uniek modulair abonnementensysteem kiest
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding op prijs stelt
  • Buiten kantooruren bij uw RAAD Administratie Consultant terecht kunt
  • Met een ondernemer contact heeft, die dezelfde taal spreekt
  • Een regio gerichte ondernemer neemt, die een netwerk van specialisten heeft
  • Een up to date dienstverlener kiest

 

RAAD te vinden op Administratiekantoor-info.nl