Salarisadministratie

Wij verzorgen voor al onze klanten waarnodig de salarisadministratie. Het zal voor u geen geheim zijn dat veel gesprekken met onze klanten gaan over  werknemers vraagstukken. Logisch want met werknemers kunt u zichzelf ontlasten. De regelgeving rondom de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is enorm. Wij bieden u hierin volledige ondersteuning. U als ondernemer heeft hierin ook een actieve rol omdat u vanuit uw branche hoort wat er speelt. Belangrijke zaken als de aangiften loonbelasting, de aanlevering van gegevens aan de verschillende uitvoerders van pensioenregelingen nemen wij u volledig uit handen.

De ondersteuning van RAAD betreft echter ook het meedenken bij het opstellen van de arbeidscontracten. Zaken als proeftijd, opzegtermijnen, de looptijd van het contract en zo meer zijn onderwerpen die aanbod komen. Maar ook pro forma loonstroken voor wanneer u in gesprek bent met een potentiële werknemer. U wilt dan snel weten wat uw kosten zijn bij een bepaald netto loon.  Wij denken dan actief mee over alternatieve beloningsvormen zodat uw kostprijs onder controle blijft.

Salarisadministratie is een administratieve rompslomp. Wij vereenvoudigen dit voor u door alle loonstroken aan te leveren. Ook de verplichte loonbelasting aangiften worden door ons digitaal aangeleverd bij de belastingdienst, waarvan u maandelijks een overzicht krijgt van wat er moet worden afgedragen.