Organisatie

RAAD is een netwerk van administratieve dienstverleners, speciaal voor bedrijven tot zo’n 10 medewerkers. Zij kunnen bij RAAD hun administratie, financiële planning en belastingzaken onderbrengen tegen een vaste scherpe prijs.
RAAD De Ronde Venen is sinds 1996 een geheel zelfstandig opererend kantoor en stelt zich ten doel om de belangen van ondernemingen in het kleinbedrijf van het MKB-segment op een hoog kwalitatief niveau te behartigen.
Wij kennen een duidelijke kantoorfilosofie daarin staan de volgende zaken centraal:

  • Laagdrempelig
  • Kwaliteit en integriteit
  • Resultaatgericht
  • Ondernemend

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze cliënt-relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek.

RAAD De Ronde Venen is een organisatie die zich richt op fiscale en administratieve dienstverlening. Heldere cijfers en een praktische aanpak van dagelijkse vraagstukken zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij vinden echter dat er meer nodig is.

Op administratief gebied en op fiscaal terrein vraagt de ondernemer ook begeleiding. Uiteraard horen hier de dagelijkse vraagstukken van omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting bij.
Daarnaast spelen lange termijn zaken een rol, vragen als Eenmanszaak of B.V.? Hoe organiseer ik mijn bedrijfsopvolging? Hoe bouw ik een oudedagsvoorziening op? Hoe draag ik vermogen over? Allemaal onderwerpen waar wij veel met u over spreken.

RAAD De Ronde Venen is aangesloten bij FKA (Facilitair Kenniscentrum voor Administratie- en accountantskantoren).

 

fka gebouw fka

Voor de algemene voorwaarden van dienstverlening, kunt u op onderstaande link klikken:

Algemene Voorwaarden van Dienstverlening