Contact

pand raad de ronde venenNeem de proef op de som. Nodig ons uit voor een informatiegesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard!

In een inventarisatiegesprek kunnen wij op basis van de omvang van uw administratie en uw specifieke wensen een abonnementsprijs voor u op maat berekenen.

U zult ontdekken dat goede RAAD niet duur hoeft te zijn!

Wij werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak vooraf. Ook als wij voor u een specialist inschakelen, zullen de kosten vooraf met u worden afgesproken.

Naast de prijs kijkt u natuurlijk ook naar de kwaliteit !

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Adres

Postcode/Woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

De kwaliteit van uw administratie en belastingaangiften is bepalend voor het succes van uw onderneming. Een gedegen administratie geeft u inzicht in de stand van zaken van uw bedrijf. Waardoor u betere, weloverwogen beslissingen kunt nemen. En u nog betere resultaten kunt boeken,

Daarnaast vormt de administratie de basis voor de belastingaangiften. Die moeten aan alle wettelijk eisen voldoen….. Uiteraard zonder dat u een cent teveel betaald aan de Belastingdienst.

RAAD De Ronde Venen biedt u krachtige ondersteuning met het RAAD dienstenpakket. Wat de juiste ‘dienstenmix’ is voor uw bedrijf hangt af van uw situatie en wensen. Wij staan u graag terzijde bij het maken van uw keuze. Vanzelfsprekend mag u erop rekenen dat wij topkwaliteit leveren.